Skidåkning när den är som bäst


Här i Västerbotten har vi en hel del saker att se och göra. Bor du på vårt hotell så har du relativt nära till Hemavan Tärnaby, där du kan ägna dig åt att åka skidor eller roa dig med andra trevliga aktiviteter. Hemavan Tärnaby är faktiskt känt som ett av Sveriges allra bästa områden som erbjuder utförsåkning. Dock finns det även saker att göra här sommar och höst med. Under vintern kan du uppleva en trevlig skidåkning i en fantastisk fjällmiljö. Besöker du Hemavan Tärnaby sommartid, så kan du vandra Kungsleden, fiska, eller springa/gå på Drottningleden. Så besöker du vårt hotell, missa inte att åka till detta fantastiska ställe, som funkar alla årstider.

Norra Sveriges största skidort

Hemavan Tärnaby är faktiskt norra Sveriges största skidort. Skidsäsongen sträcker sig mellan 1 november till den 3 maj. Här finns 37 nedfarter samt 24 km med spår för längdskidor. Om du vill veta mer om denna ort, så rekommenderar vi dig att kika på Freeride.se. Denna sida har fakta och info om både Hemavan Tärnaby så väl som andra skidorter i Sverige och övriga världen. Här kan du få reda på snödjup, väder, vad det finns för backar med mera. På Freeride kan du läsa mer om alla andra skidortersamt gå med i ett forum och diskutera skidåkning. Du kan även hitta skidrelaterade saker att köpa i deras köp och sälj sida. Det mesta som har med skidor att göra finns här på denna sida.