Kontor på semestern


Det är lite nytt på gång här på Perminalen. Vi uppdaterar en del av våra konferens- och kontorsutrymmen och har investerat i bl.a. nya skrivbord, stolar och några skärmväggar. Det finns områden här där folk ska kunna sitta och arbeta i en så lugn och behaglig miljö som möjligt och då krävs det att man har inredning som lever upp till kraven.

Väldigt många människor arbetar idag vid skrivbord och när de åker på semester så brukar de behöva kunna sitta vid ett bekvämt skrivbord och uppdatera sig på läget då och då. Det är så det ser ut för den moderna människan och istället för att beklaga sig över det läget så kan man omfamna det och se till att man har det bekvämt och väl förspänt vart man än befinner sig. Den arbetande människan kan koppla av på Perminalen, men också få tid och ro för det arbete som måste göras.

Stimulerande miljö för koncentrerat arbete

Snygga, funktionella möbler är viktigt för att man ska kunna koncentrera sig ordentligt på sina arbetsuppgifter, så vi har gjort slag i saken och installerat ett ”kontor” här på hotellet, men trevliga skrivbord, sköna skrivbordsstolar och skärmväggar som skapar avskildhet mellan de olika arbetsstationerna.

Vi tycker att detta är att ligga helt rätt i tiden och upplever att vi erbjuder något utöver det vanliga.