Vi fullbordar vår uppgradering av belysning

Led panel belysning

Efter att vi övergått till led belysning i stora delar av våra lokaler så är det äntligen dags för oss att fullborda denna cirkel. Vi har inhandlat nya led paneler från den svenska aktören Svealight.se som erbjuder marknadens längsta produktgaranti på hela 7 år. Svealight är ett företag som håller till i Göteborg och har lång erfarenhet av framförallt led strålkastare och led paneler för lager och kontor. Vi fastnade för Svealights stilrena LED panel design och kvalitet vilket går hand i hand med den vision vi själva delar på Perminalen. För oss var det viktigt att välja en svensk aktör som levererar belysning som ligger i framkant av led utvecklingen.

Det finns många etablerade varumärken inom belysningsbranschen som erbjuder bra produkter som både Philips, Osram och Verbatim m.fl. Men för oss var det viktigt att välja skandinavisk kvalitet och finska Valtavalo stack ut i mängden med sina långa garantier och lägsta TCO prognoser.

”Svealight har levererat belysning till flera andra storföretag vilket var en avgörande faktor när vi fattade vårt beslut. Led panelerna tillverkas på automatiserade tillverkningsband och samtliga produkter testas inför leverans. Denna noggranna kvalitetskontroll är något som många större företag saknas då man generellt sätt endast genomför stickprov för att minimera utgifterna” säger Jens Dahlberg ansvarig elektriker hos Hotell Perminalen.

Vi har tidigare köpt in lysrör med led teknik och nu har vi fullbordat led investeringen genom inköpet av de nya panelerna från Svealight. Nu hoppas vi att belysningen håller i många år framöver och vi ser fram emot lägre elkostnader och även lägre koldioxidutsläpp gentemot tidigare. Vi värnar om natur och miljön och vi visar även detta genom våra handlingar. Bilder och videoklipp kommer att läggas till inom kort. Vill ni veta mer om belysning så kan ni läsa om detta på billigledpanel.se.