En teater som är ren och fräsch


När det ska städas, oavsett om det är en teater, ett kontor eller ett privat hem så kan det vara skönt att anlita en städfirma i Stockholm. Vi på teatern har så mycket annat att lägga fokus på, så att det här med städning är något som vi gärna lägger på någon annan externt. Vi har valt att anlita Städenergi, som är en städfirma med hög kompentens. Bland annat så har de fått göra en storstädning hos oss, men vi anlitar dem även för mindre städningar, så att teatern alltid håller sig ren och fräsch. Du som privatperson kan anlita dem med om du vill, de utför nämligen även hemstädningar, flyttstädningar och mycket mer.

Städenergi städar åt de som behöver

Städenergi har sin bas i Stockholm och har städat åt andra sedan 2008. Man kan om man vill och behöver boka in storstädning så väl som andra typer av städning.

Vad innebär det att boka en städning med Städenergi?

Genom att anlita Städenergi för städning, på sin teater eller i sitt privata boende, så garanteras man att det blir en väl utförd städning. Detta städföretag har en nöjd kund garanti så att man som kund alltid ska bli nöjd med städningen. Städföretaget följer beskrivningar och checklistor när de utför städningar. Dessa checklistor kan man själv få ta del av på Städenergis hemsida om man vill. Det går att boka till extra städningar som fönsterpustning med mera också om man vill.